Greta Koçi bën ‘horr’ ndjekësin i cili fton për darkë këngëtaren

Greta Koçi ka përdorur sërish opsionin pyetje/përgjigje.

Greta Koçi është një artiste mjaft e afërt me ndjekësit e saj ku shpeshherë ajo ua mundëson fansave t’i shtrojnë pyetje nga më të ndryshmet.

Marketing

Së fundmi njëri nga ndjekësit e shumtë të këngëtares e pyeti bukuroshen zeshkane se ‘Si ja bëhët me dal një darkë me ty’?

“Duke u ulur ju në tavolinën e restorantit dhe duke pasur përball nga ekrani i TV ose telefonit tuaj me një klikim në kanalin Youtube. Zgjidhje tjetër s’më vjen në mendje” ishte përgjigja e këngëtares.