Grubi: Do të arrijmë ta marrim edhe guvernatorin e Bankës dhe presidentin e shtetit!

Artan Grubi ne emisionin debativ ”click plus” me Arben Taravarin thotë se:

Marketing

”Konsesualitetin dhe faktorizimin e votës shqiptare.
Njëjtë si e bëmë Fatmir Besimi ministër të mbrojtjes, Talat Xhaferin ministër të mbrojtjes që ishte e paparashikueshme, Agim Nuhiun ministër të MPB, avokatin e shtetit, avokatin e popullit, do arrimë ta marrim guvernatorin e Bankës, si dhe nesër do marrim kryeministrin dhe kryetarin e shtetit me kysmet.”

Grubi në ClickPlus: Do të arrijmë ta marrim edhe guvernatorin e Bankës dhe presidentin e shtetit!

Publiée par TV21 sur Lundi 25 mars 2019