Gruevski: Akuzat e prokurorisë speciale janë për presion politik

Ish kryeministri Gruevski ka komentuar akuzat e ngrutura dje nga Prokuroria special duke theksuar se ky është një instrument për ndjekje politike të funksionerëve të tanishëm dhe të mëparshëm të VMRO DPMNE-së.

Marketing

“Kjo që pondodhbëhet meqëllim që të dobësohen pozitat e partisë dhe individëve të caktuar, si dhe në kontekst të ndryshimit të emrit dhe referendumit të pasuksesshëm”, ka shkruar në rrjetet sociale Gruevski,

Ai ka sqaruar se akuzat e prokurorisë speciale janë të pabaza dhe asgjë nuk ka të vërtetë në ato.

Marketing