Gruevski, Janakieski dhe Rangellova në gjykatë për rastin “Dhuna në Qendër”

Në Gjykatën Penale sot do të vazhdoj procesi gjyqësor për lëndën “Dhuna në Qendër”, ku të akuzuar janë Nikolla Gruevski, Mile Janakievski, Daniella Rangellova dhe 9 të tjerë.

Marketing

Në seancat paraprake gjyqësore për rastin “Dhuna në Qendër” fajin e ka pranuar i akuzuari i katërt Tomislav Llazarov dhe i akuzuari i 5 Jordan Ristevski, të cilëve gjykata iu shqiptoi dënimi me kusht.