Gruevski nuk tregon nëse do të votojë në referendum, Jakimovski do bojkotojë

Ekipi i TV21 dje filmoi ish-Kryeministrin Nikolla Gruevski dhe Stefçe Jakimovskin në qendër të Shkupit.

Marketing

Pavarësisht këmbënguljes së gazetarit, Gruevski refuzoi të tregojë nëse do të votojë në referendum.

Ndryshe nga Gruevski, Jakimovski thotë se ai dhe partia e tij do të bojkotojnë referendumin.

Marketing