Gruevski sërish në bankën e të akuzuarve, seanca të reja për rastet “Trajektorja” dhe “Tanku”

Në Gjykatën Penale sot duhet të mbahen seanca për lëndët “Trajektorja” dhe procedura e ndarë për “Tankun” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP).

Marketing

Në “Trajektorja” të akuzuar janë ish kryeministri Nikolla Gruevski, ish zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski, ish ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakieski dhe ish drejtori i NP “Rrugë shtetërore”, Lupço Georgievski.

Marketing