Hahn: Marrëveshja është një kompromis i mirë ku gjithkush merr diçka

Duhej shumë kohë dhe shumë rrugë për të arritur këtu ku jemi. Këtë e ka deklaruar tha komisioneri i BE për Zgjerimin dhe Politika të Fqinjësisë së Mirë, Johannes Johaness Hahn, sot pas ceremonisë së nënshkrimit të marrëveshjes për emrin: Republika e Maqedonisë së Veriut.

Marketing

“Kjo është një ditë historike dhe mundësi për qytetarët e Maqedonisë Veriore që të marrin përgjigje pozitive për integrimet euro-atlantike. Në fund të ditës, të gjithë do të shohin se marrëveshja është një kompromis i mirë në të cilin gjithkush merr diçka”, deklaroi Hahn.

Marketing