Halil Kastrati bën një familje me shtëpi, mesazhi i djalit të familjes shumë emocionues (VIDEO)

Humaniteti i Halil Kastratit dhe shoqatës së tij “Jetimët e Ballkanit”, së bashku me bashkëpunëtorë të tjerë nuk ka fund.

Marketing

Këtë herë ata kanë bërë me shtëpi një familje nga Medvegja me banim në Komunën e Obiliqt.

Ka qenë mesazhi prekës i djalit të kësaj familje ai i cili i ka shtyrë këtë shoqatë dhe bashkëpunëtor të tjerë ndihmën për familjen.

Ja postimi i plotë i Katstratit:

E Premte /. E gëzofshi banesën e re

Shumë shumë prekëse ë Çfarë surprize !

O xhaxhi Halil, a po vjen bre me na vizitu se jena shume keq edhe pom vjen marre se krejt pom thojn që baba jote po lyp nëpër kamta të bërllokut ë

Familja 4 anëtaresh e Florim Hyseni me origjine nga Medvegja e duke banuar ne një banesë të Habitatit në Obiliq u bënë me banesë të re.