Hani: ASH u largua nga qeveria për një post ministror, jo për çështje politike

Të ftuar në emisionin ‘Rruga Drejt’ në Alsat -M është, sekretari gjeneral i Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha, nënkryetari i ASH-së Remzi Mehmedi dhe Tahir Hani nga BDI-ja, ku po debatohet rreth kodit zgjedhor.

Marketing

Debati megjithatë kaloi edhe në pikë tjera. Tahir Hani i BDI-së, i tha Mehmedit të ASH-së, se nga koalicioni qeveritar nuk janë largua për çështje politike, por për postin e Ministrit të Shëndetësisë.

“Ka dëshmi kohore që Aleanca nuk u largua nga koalicioni qeveritar për çështje politike, por u largua për një post të Ministrit të Shëndetësisë”, tha Hani.

Ju jeni në shërbim të Zaevit derisa ja votuat programin për të ardhur në pushtet, ishte pohimi i radhës i Hanit kundrejt Mehemdit, pasi ky i fundit akuzoi se BDI dikur i shërbente VMRO-së e tash LSDM-së.