Hap derën e aeroplanit ‘për të marrë ajër të pastër’

Një udhëtar i një kompanie ajrore kineze ka hapur derën për raste rreziku ‘për të marrë ajër të pastër’, për shkak të cilës ka qëndruar 15 ditë në polici dhe është detyruar të paguajë gjobën prej 8.000 funta.

Marketing

Pas aterrimit të aeroplanit të kompanisë Lucky Air flight në aeroportin e qytetit Mijanjang, në jugperëndim të Kinës, udhëtari 25-vjeçar, të cilit i është bërë e ditur vetëm mbiemri Chen, deklaroi se dhjetë minuta kishte pritur që të gjithë udhëtarët të dalin dhe se në aeroplan ‘ishte tepër nxehtë’.