Haradinaj dhe Meta takohen dhe diskutojnë për tema kombëtare

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, është takuar sot me Presidentin e Shqipërisë, Ilir Meta.

Marketing

Haradinaj tha se ky ishte një takim miqësor më Metën.

“Takim miqësor me Presidentin e Shqipërisë, Ilir Meta”.
“Është gjithmonë kënaqësi të diskutojmë bashkë për temat e rëndësishme të interesit kombëtar”, shkruan Haradinaj në rrjetin social Facebook.