Haradinaj nga Vlora: Hapja e temës së kufijve, e papranueshme

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se hapja e temës së korrigjimi të kufijve është e papranueshme për të.

Marketing

Gjatë vizitës së tij në Vlorë, Haradinaj tha se ‘kufijtë nuk duhen të preken’.

‘Kufijtë janë vendosur si rezultat i luftërave’, tha më tej Kryeministri, në një qëndrim total të kundërt me atë të Presidentit Hashim Thaçi.

‘Për popujt e Ballkanit luftërat kanë qenë tragjike dhe kufijtë nuk lëvizin me fjalë’.

Marketing