Haradinaj: Shqiptarët, shekuj me radhë, kanë kremtuar bashkë festat fetare të njëri-tjetrit

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, ka thënë se shqiptarët, shekuj me radhë, kanë kremtuar bashkë festat fetare të njëri-tjetrit.

Marketing

Sipas tij, kjo pasuri është ndër vlerat më unike të së kaluarës dhe të sotmes së shqiptarëve.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të Kryeministrit Haradinaj në Facebook.