“Haram…”, çka thotë Gold Ag për pagesat ‘astronomike’ të kolegëve?

Gold Ag i ka komentuar pagesat ‘astronomike’ të kolegëve në estradë.

Marketing

Për këtë temë ai u deklarua përmes 25 pyetjeve të emisionit Prive ku zbuloi edhe shumë gjëra tjera.

Artisti foli edhe për Feron por edhe për planet e tij dhe jetën personale.

Ndiqeni. https://youtu.be/I8gLW9FulYI