Historike, nënshkruhet marrëveshja e problemit të emrit mes Maqedonisë dhe Greqisë

Është nënshkruar marrëveshja historike prej tre dekadave mes Maqedonisë dhe Greqisë edhe atë në Prespë nga ana e dy ministrave për punë të jashtme Nikos Kocias dhe Nikolla Dimitrov.

Marketing