Humbi shikimin nga një gabim që e bëjmë çdo ditë

Pasi t’i shkoni në fund këtij lajmi duhet të kuptoni se larja e duarve nuk duhet nënvlerësuar kurrë.

Marketing

Një djaloshi nga Meksika i ndodhi e paimagjinueshmja vetëm sepse e neglizhoi diçka të tillë. Prej javësh atij nuk i kishin pushuar teshtimat dhe lotët.

Ai nuk e kishte menduar asnjëherë se kjo neglizhencë do ishte bërë shkak i verbërisë së tij.

Kur shkoi për vizitë, mjekët e shokuan me lajmin se ai do të mbetej i verbër përgjithmonë. Shkak për këtë u bë moslarja e duarve pasi doli nga banjoja.