I bënë bashkë Ramazani

Askush nuk arriti ti bashkë përfaqësuesit e partive politike shqiptare në Maqedoni. Për vite me rradhë ata rrallë herë janë parë të ulur në një sofër, njofton agjencia e lajmeve INA.

Marketing

Atë që nuk mundi ta bëjë askush, e bëri Muaji i Shenjtë i Ramazanit. Në një iftarë të organizuar nga kryeministri, Zoran Zaev përfaqësuesit e PSDSH-së , BDI dhe partive tjera politike janë parë të bashkuar si asnjëherë më parë.
S’do mend në këtë drejtim ka ndihmuar edhe faktin se PDSH-ja e Menduh Thacit është bërë pjesë e qeverisë.

Kujtojmë se gjatë një periudhe të gjatë kohore, PDSH-ja ka drejtuar kritika të ashpra ndaj LSDM-së dhe BDI-së, madje ishte kryeministri Zaev që përmes përgjimeve e dëmtoi liderin e PDSH-së, Menduh Thaci.