Ilaç për shumë sëmundje është uthulla e mollës

Uthulla e mollës është lloji më i popullarizuar i uthullave nga ushqimet natyrale.

Marketing

Sa i përket përfitimeve shëndetësore, uthulla e mollës qëndron në krye të listës së ushqimeve natyrale.

Kjo përfshin humbjen e peshës, uljen e kolesterolit, uljen e nivelit të sheqerit në gjak dhe simptomat e diabetit.

Është gjithashtu një ilaç popullor i lashtë, dhe është përdorur për qëllime të ndryshme shtëpiake dhe gatimi.

Përmban acid acetik me efekte të fuqishme biologjike

Mund të mbysë shumë baktere të dëmshme

Zvogëlon nivelin e sheqerit në gjak dhe lufton diabetin

Ndihmon në humbjen e peshës dhe redukton dhjamin e barkut

Zvogëlon kolesterolin dhe përmirëson shëndetin e zemrës
Ka efekte mbrojtëse kundër kancerit.

Marketing