Ilahi e re nga djaloshi shkupjan Patriot Koka (VIDEO)

Djaloshi shkupjan Patriot Koka në këtë muaj të bekuar të Ramazanit na ka gëzuar me një ilahi të bukur të titulluar Elhamdulilah

Marketing

Në vazhdim ua sjellim tekstin e plotë dhe videon nga kjo ilahije e mrekullueshme.

I
Dhëmbët i pastroj
Dhe në shkollë shkoj,
Çdo her që mar pesa
Prindët i gëzoj.

a)
Un jam musliman
Dhe ndihem krenar,
Për punë të mira
Dua t’jem i par.

Refreni:
Elhamdulilah elhamdulilah
Feja ime më e mir, sikur ti nuk ka
Elhamdulilah, elhamdulilah
Gjith fwmijwt nwpwr bot, gwzoj o Allah
II
Ditën e Xhuma
Veshi tesha t’reja
Me babin shkoj falem
Si na mëson feja.

a)
Un jam musliman
Dhe ndihem krenar,
Për punë të mira
Dua t’jem i par.

Marketing