Ilda Bejleri plotë ëmbëlsi në paraqitjen e fundit

Moderatorja Ilda Bejleri është një nga femrat me të komentuara shqiptare.

Marketing

Ajo së fundi publikojë një imazh para përgatitjeve të emisionin e saj sportiv ku dukej tejet në formë.

Ilda e cila asnjëherë nuk lë anash provokimet dhe këtë herë në fokus kishte ekspozimin e gjoksit.