Incident pranë selisë zgjedhore të një partie politike në Ohër

Një incident ka ndodhur mbrëmë para mesnatës në Ohër, pranë selisë zgjedhore të një partie politike të vendosur në rrugën “Goce Dellçev”. Para mesnatës, zjarri u shkarkua në selinë e kësaj partie, dhe ashtu siç informojnë disa portale nga Ohri, kjo pjesë e qytetit u bllokua mbrëmë për shkak të inspektimit të bërë nga oficerët e policisë.

Marketing

Sipas informatave fillestare të pakonfirmuara, u qëllua nga një makinë në lëvizje, gjatë së cilës një automjet me targa të Ohrit u dëmtua. Sipas informatave jozyrtare, mjeti është në pronësi të një kalimtari dhe është ngritur për ekspertizë të mëtejshme. Pak minuta më vonë, u dëgjua dhe u qëllua pranë shtëpisë ku jeton këshilltari nga kjo parti politike.