Incident pronësor-juridik në Çarshinë e Vjetër të Shkupit

Pronari i një objekti në ndërtim e sipër përballë hotelit Arka në Çarshinë e Vjetër të Shkupit e ka çmontuar skelën që ishte ngritur nga hoteli, njoftoi sot pasdite policinë një i punësuar në “Arka”.

Marketing

Siç njoftoi Ministria e Brendshme për MIA-n, policia menjëherë erdhi në vendin e ngjarjes pas marrjes së ankesës dhe arriti në përfundimin se ishte një problem juridik pronësor dhe se rendi dhe qetësia nuk ishin shkelur.
Personat u paralajmëruan dhe u drejtuan për të zgjidhur problemin përmes institucioneve kompetente.

Ministria e Brendshme informon se masa dhe aktivitete shtesë janë ndërmarrë për përcaktimin e fakteve nga raportimi dhe po punohet për pastrimin e plotë të rastit.

Një deklaratë nga Saso Djikovski, pronari i hotelit Arka, mbërriti në MIA këtë pasdite, në të cilën thuhet se mëngjesin e sotëm në hotel ka pasur një sulm vandal të 20 huliganëve të organizuar nga pronari i ndërtimeve ilegale që po ndërtohet në Çarshinë e Vjetër të Shkupit.

Sipas tij, policia ndërhyri disa herë, por nga stacioni i policisë Bit Pazar, ata refuzuan të reagonin me arsyetimin se ata nuk ishin më në gjendje të garantojnë sigurinë e tyre dhe i urdhëroi ata të telefononin sigurinë private

Marketing