Ballina Aktuale Integrimi në NATO, Merko e Tevdovski festojnë në Strugë

Integrimi në NATO, Merko e Tevdovski festojnë në Strugë

Edhe në qytetin e Strugës mbahet koncerti me rastin e marrjes së ftesës së NATO-së. Në këtë manifestim marrin pjesë funksionarë dhe qytetarë të shumtë.

Marketing

Në këtë manifestim të pranishëm janë kryetari i komunës së Strugës Ramiz Merko, ministri i financave Dragan Tevdovski dhe zëvendësministri i shëndetësisë Asim Musa.

Exit mobile version