Irene Papas: Nuk mund ta lë këtë botë pa thënë se jam shqiptare

Aktorja me famë botërore, Irene Papas, e cila së bashku me aktorin e njohur shqiptar kanë luajtur në filmin e titulluar “Një fëmijë i quajtur Jezus”, ka bërë të ditur se ajo ka origjinë shqiptare.

Marketing

Tani ajo është në moshën 92 vjeçare dhe shumë njerëz mendojnë se ajo është greke.

“Unë nuk mund ta lë këtë botë duke mos e thënë të vërtetën. Unë jam shqiptare. Kam lindur në vitin 1926 dhe mbiemri im fillimisht ka qenë Leleku”, ka thënë ajo.

Irene Leleku – Papas, ka luajtur role të ndryshme në 90 filma. Roli i saj më i shquar është ai i Penelope, në serialin italian “Odiseu” së bashku me legjendarin kosovar, Bekim Fehmiu.

Marketing