Irkenc Hyka vjen plot ritëm në këngën e re

‘Syni’ është projekti i ri muzikor nga Irkenc Hyka.Kënga u shkrua nga Petro Xhori dhe Lorenc Hasrama, ndërsa për videon e këngës u kujdes Max Production.          https://youtu.be/X060Kx4XmTg

Marketing
Marketing