Ish deputetja e LSDM-së Kunovska kërkon heqjen e privilegjeve për ish funksionarët e lartë

Ish-deputetja dhe anëtarja e LSDM-së, Sofija Kunovska në profilin e saj të rrjetit social Facebook ka kërkuar që ish-funksionarëve të cilët janë të dënuar tu hiqen privilegjet dhe sigurimi.

Marketing

“Nuk e di se cili ligj duhet ndryshuar, por është e logjikshme që zyrtarëve e dënuar t’u hiqen privilegjet dhe sigurimi që vlen për ish-zyrtarët. Me siguri nuk do të shkojnë me sigurimin e tyre që ta shlyejnë burgun”, shkruan Kunovska.

Kjo ka të bëjë në lidhje me ish-kryeministrin Nikolla Gruevski i cili duhet të paraqitet në burg për shlyerjen e dënimit prej dy vjetësh. Mirëpo Gruevski ende nuk është paraqitur në burg.