Ish këngëtarja i hynë fesë dhe befason me deklaratën e saj

Dikur njihej si një nga këngëtaret më moderne, me stilin më të veçantë. Ishte e guximshme, avangarde dhe një ndër yjet e skenës muzikore të para luftës.

E pamë edhe në disa projekte pas lufte dhe më jo. Ajo bëri një distancim nga jeta artistike, duke mos sjell asnjë këngë apo videoklip.

Marketing

Jeta e saj u orientua në drejtime të tjera, larg muzikës dhe të qenit në shoëbiz. Gjitjashtu, ka krijuar një stabilitet të lakmueshëm familjar, shkruan “Kosovarja”.

Kuptohet se Donika Gashi është bërë praktikues e denjë e fesë islame dhe gjatë këtij muaji nuk kanë munguar deklaratat e saj me përmbajtje religjioze.

Lexoni mbishkrimin e fundit të ish këngëtares. /Kosovarja/

Marketing