Ish-ministri i drejtësisë ulet në karrigen e zv/drejtorit të MEPSO

Ish-ministri i drejtësisë, Bilent Saliji kalon në post drejtori. Ai në mbledhjen e fundit të Qeverisë është zgjedhur zv/drejtor i MEPSO, kompani elektroenergjetike që është në pronësi shtetërore e themeluar në vitin 2005, informon Ina.

Marketing

Ai disa muaj më parë ishte dorëhequr nga posti i ministrit të drejtësisë pas vendimit gjyqësor skandaloz për rastin e Almirit.

Saliji më parë ka qenë drejtor në NP “Komunales” në Vrapçisht, pastaj drejtor në Inspektoratin e Gjuetisë dhe Pylltarisë të Maqedonisë. Ai ka qenë edhe ushtar i UÇK-së në luftën e vitin 2001 në Maqedon