Ballina Aktuale Ish programeri i CIA-s është akuzuar për shpërndarje të informacioneve sekrete të...

Ish programeri i CIA-s është akuzuar për shpërndarje të informacioneve sekrete të mbrojtjes kombëtare

Ish programeri i CIA-s është akuzuar për shpërndarje të informacioneve sekrete të mbrojtjes kombëtare

Marketing

Agjenti i NSA dhe ish-programer i CIA-s, Joshua Adam Schulte është akuzuar për shpërndarje të informacioneve sekrete të mbrojtjes kombëtare.

Sipas prokurorit gjeneral ka thënë që ai është i akuzuar për 13 raste të shpërndarjes së informacioneve sekrete të marra nga CIA.

Besohet se Schulte i ka shpërndarë këto informacione ne një domen publik.

I njëjti person ishte arrestuar në gusht të vitit të kaluar për lidhje me pornografi me fëmijë.

Exit mobile version