Ivanov nga OKB-ja: Bojkotoni referendumin

Presidenti i vendit, Gjorge Ivanov bëri thirrje sot nga selia e OKB-së qytetarëve që të mos votojnë gjatë referendumit të dielën mbi ndryshimin e emrit, që ai e cilëson si “vetvrasje historike”.

Marketing

“Si qytetar, kam marr vendimin, që më 30 shtator, të mos shkoj të votoj”, deklaroi ai gjatë fjalimit të tij para Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së.

“Dhe jam i bindur që ju, qytetarët tanë, do të merrni gjithashtu këtë vendim të mençur”, shtoi ai.