IVANOV: Të jemi krenarë për trashëgiminë që na e lanë Kirili dhe Metodi

Presidenti i Maqedonisë Gjorge Ivanov ka dërguar urim me rastin e 24 anit, Ditës së Kirilit dhe Metodit.

Marketing

“Duke shënuar këtë ditë, ne përkulemi para veprës së vëllezërve Konstantin- Kiril dhe Metodi. Vepra e tyre duhet të jetë rruga jonë në ndërtimin e shoqërisë së vlerave që ata na i lanë. Të jemi krenar për trashëgiminë e tyre, ta ruajmë dhe respektojmë gjuhën tonë dhe kulturën tonë”, ka thënë Ivanov.

Marketing