Ja çfarë marrëveshje firmosën Komuna e Likovës dhe shoqata Jetimat e Ballkanit

Kryetari i komunës së Likovës Erkan Arifi ka qëndruar për vizitë në selinë e shoqatës Jetimat e Ballkanit me ç’rast ka nënshkruar marrëveshje sipas të cilës për çdo shtëpi të ndërtuar në komunën e Likovës autoritetet komunale do të participojnë me 2500 euro .

Marketing

Ja komunikata e plotë e shoqatës

Sot ne selin qendrore e patem musafir kryetarin e komunes se Likoves z.Erkan Arifi me stafin e tij

Ne kete takim firmosem nje memorandim bashkepunimi ne mes Jetimave te Ballkanit dhe komunes se Likoves

Ne çdo shtepi qe do te ndertohet ne komunen e Likoves nga ne do te bashkangjitet edhe komuna e Likoves me shumen prej 2500 eurove per çdo shtepi.

Ja vlen te theksojme se jane ne perfundim 3 shtepi ne komunen e Likoves nga Jetimat e Ballkanit si dhe komuna edhe per keto 3 shtepi ka partecipuar per secilen shtepi nga 2500 euro

Falenderojme kryetarin Arifi per gadishmerin e bashkepunimit me Jetimat e Ballkanit

Bamires Zoti ju shperblefte

Marketing