Ja çka thotë nënkryetari i BD-së Mexhiti për kandidimin e Rekës për president

Nënkryetari i BDI-së, Izet Mexhiti në emisionin “Rruga e Drejtë” në Alsat-M ka deklaruar se BDI nuk ka asgjë kundër z. Blerim Reka:

Marketing

“BDI nuk ka asgjë kundër z. Blerim Reka, madje kemi investuar tek ai sepse ka qenë edhe ambasador, mirëpo, definitivisht ai e ka gabuar momentumin, sepse me kandidimin e tij rrezikon që të kthen në lojë një parti që do t’i shfuqizojë dhe do t’i hedh në ujë të gjitha marrëveshjet e arritura, me çka Republikën e Maqedonisë së Veriut e largon nga rruga drejt NATO-s dhe BE-së”.