Ja ku mund të bleni vetura të lira në Maqedoni, DHP ka nxjerrë ankandin!(LISTA)

Drejtoria e të Hyrave Publike (DHP) ka shpallur ankand për shitjen e veturave të konfiskuara me çmime të volitshme, por edhe tejet të lira, në krahasim me ato në treg.
Sipas listës së publikuar, përveç veturave, janë edhe materiale të tjera që janë nxjerrë në ankandin e shitjes dhe që gjithashtu janë me çmime më të volitshme.

Marketing

Sa i përket veturave “Passat” prodhimi i vitit 2012 shitet për 11 mijë euro, “Alfa Romeo” 2004 për 1200, “Mercedes Benz” 2000 shitet për rreth 2 mijë euro. Por më detajisht kliko KËTU.