Ja kur do të realizohet biseda Zaev- Cipras

Për pasdite është caktuar biseda telefonike mes dy kryeministrave Zoran Zaev dhe Aleksis Cipras. Këtë gjë përpos mediave greke, e ka konfirmuar edhe lideri i “Grekëve të pavarur”, Panos Kamenos, i cili tha se “kryeministri grek pasdite pritet që të ketë bisedë telefonike me Zaevin”.

Marketing

Mediat greke shpjegojnë se të dy palët duhet së pari të njoftojnë ndërmjetësin Metju Nimic i cili është në New York, dhe për shkak distancës kohore biseda është caktuar pasdite, njofton Shenja.

Marketing