Ja kush pritet të jetë drejtor i ri i Lotarisë Shtetërore

Aleksandar Klimovski, profesori i drejtësisë në Fakultetin Juridik në Shkup dhe këshilltar i kryeministrit Hristijan Mickoski, është kandidat i mundshëm i VMRO-DPMNE-së për drejtor në Lotarinë Shtetërore, mëson TV21.   

Marketing
Marketing