Ja kush u zgjodh kryetar i degës së BDI-së në Saraj

Kuvendi zgjedhor i degës së BDI-së në komunën e Sarajit me shumicë votash zgjodhi Isni Jakupin për kryetar të saj.

Marketing

Isni Jakupi u zgjodh në krye të kësaj dege në kuadër të ndryshimeve dhe emërimeve të reja që po bëhen në zgjedhjet partiake brenda Bashkimit Demokratik për Integrim, proces ky që do të rrumbullakësohet me kongresin partiak që pritet të mbahet pas zgjedhjeve nëpër nëndegë dhe degë të partisë.

Ndryshe, në Kuvendin zgjedhor të Degës së BDI-së në Saraj mori pjesë edhe kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) z. Ali Ahmeti.