Ja lënë emrin fëmijës Hitler, burgoset çifti

Një çift britanik me pikëpamje naziste ,të cilët ia lënë emrin fëmijës së tyre në emër të diktatorit Adolf Hitler, është arrestuar.

Marketing

Gjykata e Birmingham i shpalli fajtor Adam Thomas dhe Claudia Patatas pasi që ishin pjesë e një grupi terrorist nazist.

Gjatë gjykimit u shfaqën fotografi të Adam me djalin e tij të veshur veshje raciste.