Ja në sa ora falet namazi i Fitër Bajramit

Nesër përfundon muaji i shejntë i Ramazanit, dhe ditën e hënë besimtarët musliman festojnë festën e Fitër Bajramit.

Marketing

Namazi i Bajramit siç informojnë nga Bashkësia Fetare Islame e RMV, do të falet në ora 06:10 në Shkup, ndërsa në Tetovë dy minuta me vonë. Namazi i sabahut do të falet në ora 04:56.