Ja pse gratë heqin dorë nga seksi

Seksi mbase ka evoluar me kalimin e kohës, sidomos me jetën moderne të mijëvjeçarit të ri. Rreth 35 për qind e grave të moshës 28-58 vjeç heqin dorë nga seksi, kjo sipas The Sun’ po ndodh për shkak të një numri të madh të faktorëve. Stresi është një ndër faktorët kryesorë përse femrat po i thonë “jo” marrëdhënieve seksuale.

Marketing

Kështu mund të krijohet gjendja shëndetësore e njohur si ‘vaginismus’ apo dhimbja e muskujve të vaginës.

Muskujt mblidhen dhe nëse tentoni penetrimin me dhunë, apo përdorni një lodër seksi, dhimbja do të jetë e tmerrshme. Gjithashtu, nëse pas kësaj përvoje vendosni një tampon, duhet menjëherë të shkoni të vizitoheni tek gjinekologu, pasi dhimbja mund t’iu shkaktojë pasoja më të mëdha.

Kjo gjendje mund të shkëpusë komplet dëshirën seksuale tek gratë si dhe ul besimin e saj në dhomën e gjumit. Nga ana tjetër, ul shancet për të mbetur shtatzënë.

Marketing