Ja sa drogë kanë sekuestruar doganat e Maqedonisë në 6 muajt e parë të vitit (VIDEO)

Në një intervistë dhënë së fundi për media, zv.drejtorit të doganave Irfan Buçi ka theksuar se Republika e Maqedonisë ka shkëmbim më të madh mallrash dhe shërbimesh me Kosovën, Bullgarinë, Greqinë dhe Serbinë, gjegjësisht me shtetet fqinjë.

Marketing

Buçi, gjithashtu ka shtuar se gjatë periudhës janarë-qershor të këtij viti, Doganat e Maqedonisë kanë sekuestruar gjithësejt 150 mijë euro, 460 kilogramë lëndë narkotike të llojit kanabis dhe të llojit kokainë 15 gram.

10MINUTA – IRFAN BUÇI, ZËVENDËSDREJTOR I DOGANAVE

10MINUTA – IRFAN BUÇI, ZËVENDËSDREJTOR I DOGANAVE

Publiée par TV21 sur Mercredi 29 août 2018

 

Marketing