Ja sa duhet të pritni në venkalimin kufitar Tabanoc

Në vendkalimin kufitar Tabanoc për shkak të frekuencës së rritur të automjeteve pritet nga 15 deri në 20 minuta për dalje nga shteti.

Marketing

Në vendkalimet e tjera kufitare, sipas informatave nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë, nuk ka pritje më të gjata nga ana e Maqedonisë për hyrje dhe dalje nga shteti.

Nga LAMM informojnë se intensiteti i qarkullimit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është mesatar.

Marketing