Ja vendimi i gjykatës për Nikolla Gruevskin

Ish kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski është dënuar me dy vjet burg.

Marketing

Ndërsa ish ndihmës ministri i atëhershëm për prokurim publik Gjoko Popovski është dënuar me 6 vjet gjysmë burg

Në rastin “Tank” janë të akuzuar ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-ministrja Gordana Jankullovska dhe ndihmës ministri i atëhershëm për prokurim publik Gjoko Popovski.

Të gjithë këta persona akuzohen për blerjen luksoze të Mercedesit për llogari të ish kryeministrit Nikolla Gruevski. Blerja e kësaj makine luksoze i ka kushtuar buxhetit të shteti më shumë se një gjysmë milioni euro.

 

Marketing