Jankullovska bëhet nënë, lind djalë

Ish ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankullovska sot është bërë nënë, ku ka sjellur në jetë një djalë dhe e ka emëruar Petar.

Marketing

Ky është fëmija i parë në familjen e Jankullovskës dhe bashkëshortit të saj Vllatko Ilievski.