Jasin Kamberi shpallet nënkampion Ballkanik

Sot u mbajt kampionati ballkanik per te rinj, deri ne moshen 14 vjecare kane marre pjese nje numer i garuesve dhe ate mbi 1200 garues. Klubi Asiart me pjesemarresin Jasin Kamberi arriti te rrembej medaljen e argjendte , qe nenkupton fitoren e tre luftrave.

Ky ishte padiskutim nje sukses i madh per vendin tone per kete kategori, poashtu nje sukses historik per klubin e karatese Asiart Gostivar.
Berat Jakupi, trajner i klubit Asiart.