Java botërore e glaukomës, aksion për matje falas të tensionit të syrit

Shoqata e oftalmologëve të Maqedonisë dhe ISHP Klinika universitare për sëmundje të syve sot në Shkup organizojnë aksion për ngritjen e vetëdijes për glaukomës në kuadër të së cilës do të bëhen matje falas të tensionit të syve për qytetarët e interesuar.

Marketing

Aksioni do të mbahet në kuadër të shënimit të Javës botërore të glaukomës.

Matjet falas të shtypjes së syrit do t’i kryejnë ekipet mobile nga oftalmologët specialistë dhe infermieret nga klinika.