Java globale e parave

Prej sot fillon shënimi i Javës globale të parave. Me atë rast do të organizohen një sërë aktivitetesh për përforcimin e vetëdijes për nevojën për arsimim më të madh financiar dhe promovim të përparësive për inkluzivitet më të madh financiar.

Marketing

Në kuadër të shënimit për herë të parë më 27 mars do të mbahet garë kombëtare në kuadër të Kuizit evropian të parave, ku do të zgjedhen fitues të cilët do ta prezantojnë Maqedoninë e Veriut në finale që do të mbahet në Bruksel.

Gara kombëtare është inicativë e Asociacionit bankar të Maqedoniosë së Veriut, e në realizim janë përfshirë Banka Popullore, Komisioni për letra me vlerë dhe Ministria e Arsimit dhe Shkencës.