Jeni i nevrikosur, ja disa këshilla si të qetësoheni shpejtë

Ndodh shpesh që njerëzit nervozohen apo acarohen për probleme dhe gjëra të ndryshme.

Marketing

Por duhet të kenë parasysh që askush nuk mund tu qetësojë më shumë se ju veten tuaj.

Për të qetësuar veten duhet të keni parasysh disa këshilla, shkruan mapo.al.

Shkruani në një letër arsyet pse jeni nervozuar dhe lexojini ato;

Kërko dashuri nga njerëzit e tu, një përqafim mund tu qetësojë;

Përdor çamçakëz, i cili do tu ndihmoj të qetësoheni;

Bëni një ecje ose dilni për vrap;

Këndoni këngën tuaj të preferuar;

Bëni punë shtëpie;

Qëndroni në një kopsht me ajër të pastër;

Ha diçka të papërpunuar (një frut, perime);

Marketing