Jeronimos: Çështjet si ‘emri’ nuk zgjidhen me protesta

Kryepeshkopi grek Jeronimos vlerëson se çështjet, siç është kontesti i emrit, nuk zgjidhen me protesta.

Marketing

Ndryshe nga protesta në Athinë katër muaj më parë, kur Kisha Ortodokse Greke mbështeti tubimin dhe mori pjesë me tre përfaqësues, tani kryepeshkopi grek thotë se qëndrimi i tij është që këto çështje nuk zgjidhen me protesta.

Marketing