Jetimat e Ballkanit dhe komuna e Likovës bëjnë me shtëpi një familje

Momente gëzimi nga dorëzimi i çelësave në dorë të dy shtëpive tjera të reja në komunën tonë edhe atë në f.Llojan dhe f.Hotël, falë bashkëpunimit të ngushtë – vëllazëror në mes Komunës së Likovës dhe Shoqatës bamirëse “Jetimat e Ballkanit”,

Marketing

– Ashtu siç e dini, Komuna e Likovës me këtë shoqatë ka të nënshkruar Marrëveshje bashkëpunimi, sipas të cilës, për çdo shtëpi të ndërtuar, komuna nga buxheti i saj participon me 2500 euro.

– Kryetari, m-r Erkan Arifi në emër të tij dhe në emër të të gjithë banorëve falënderon shoqatën e lartëpërmendur për kontributin madhor që po japin me në krye, hoxhën e nderuar, Halil Kastratin dhe të gjithë donatorët e tjerë, duke ju uruar atyre dhe familjeve të tyre, shëndet e gjitha të mirat e kësaj bote.